Marie Doet

Copywriting NL/FR/ENG

Wanneer een reis een paradijs wordt, een drank een nectar, een computer een genie, dan mag u besluiten dat een copywriter heeft meegewerkt aan het scheppen van een droom.

Creatief schrijven NL/FR/ENG

Toen de dieren nog spraken konden ze het waarschijnlijk ook goed uitleggen.
Nu ze daarme gestopt zijn moeten wij het wel overnemen.
Als u dat zelf niet zo graag doet, ben ik er om u te helpen.

Vertalingen NL/FR/ENG

U kan er niet meer omheen : uw product is zo schitterend dat het, als een ongeduldige puber met talent, staat de springen om het internationaal door te breken. Blijf rustig, hou die teugels goed strak en ik kom eraan gegalopeerd.

Redactie NL/FR/ENG

Heeft u een medicijn ontwikkeld dat het eeuwige leven schenkt? Of een wasmachine waarin nooit meer kousen verdwijnen? Maar communiceert uw geniale brein alleen in algoritmes?
Ik spreek en schrijf ook mensentaal.

Eindredactie NL/FR/ENG

Heeft u op een donkere zolder bij kaarslicht een roman geschreven over het leven van uw grootouders? Of in een hippe koffiebar een thriller over smartphones die het overnemen van de mens? Vindt u het echter lastig om er structuur in te krijgen? Telt uw oeuvre teveel of te weinig woorden? Ik kom tot uw redactionele redding.

Communicatie-advies

Mijn diploma toegepaste communicatie heb ik lang geleden gehaald. Intussen heb ik al veel communicatie, in allerlei vormen en maten, toegepast. Producten positioneren, stategieën bepalen en concepten vertalen naar duidelijke verhalen is mijn dada.